Atuurile Agentiei proBona

pentru FAMILIA dumneavoastra.
Cele mai multe beneficii doar in oferta Agentiei proBona.

Bona Copil Agentie

Transparenta
Incredere

Agentie Bone BabySitter

Cunoastem aprofundat candidatele pe care le prezentam si va oferim toate amanuntele pe care le surprindem. Cunoasteti imaginea reala a bonei, chiar inainte de a face dumneavoastra, propria evaluare.

Beneficii
Avantaje

Agentie Bone BabySitter

Consiliere, Instruire si Mediere in perioada de acomodare. Folosindu-ne experienta, va sprijinim pentru a pune bazele unei relatii bune de colaboare, intre dumneavoastra si Bona.

Protectia
Intimitatii

Agentie Bone BabySitter

Primiti in casa dumneavoastra doar candidata cu care decideti sa incepeti o relatie de colaborare. Nu va expuneti intimitatea in fata unor persoane pe care le evaluati dupa ce v-au intrat in casa.

GARANTII

Fara nici un cost suplimentar, puteti inlocui persoana aleasa, daca in urma evaluarii mai aprofundate pe care o faceti observandu-i activitatea, descoperiti ca aceasta nu corespunde deplin cerintelor dumneavoastra.

COSTURI REDUSE

Platiti doar o taxa fixa, stabilita transparent, inca de la inceput. De cele mai multe ori este mai mica decat plata anunturilor si cheltuielilor pe care le-ati face recrutand pe cont propriu.

Recomandari pentru Parinti

Dezvoltarea Copilului Recomandari

Bazate pe experienta colaborarii cu multe familii, sugestiile unei agentii de bone profesioniste, va pot fi de folos pentru Alegerea Bonei, Colaborarea cu Bona sau BabySitter-ul, dar si pentru Ingrijirea si Dezvoltarea armonioasa a copilului dumneavoastra.

 • Telefon
 • 0760.018.337
 • Nume

  Telefon

  Email

  Personal

  Mesaj


 

Locatia agentiei de bone, proBona