Caut bona, agentie bone

Copilul creste? Este bona suficient de flexibila?

Dezvoltarea copilului presupune de cele mai multe ori etape, care ne solicita schimbarea radicala a comportamentului si a obiectivelor. Daca, in primul an de viata, obiectivele  se reduc la formarea abilitatilor de vorbire si mers, in urmatorul an, lucrurile se pot schimba la 180 de grade. De exemplu, odata ce stie sa mearga, copilul e foarte dornic sa exploreze, el se misca din ce in ce mai mult, este energic, si e greu sa te tii dupa el.   Multi spun ca e  o “lipsa de astampar”, si simt  nevoia de a il “disciplina” , schimbându-si  radical  comportamentul fata de el in astfel de momente.
Aceste lucruri ne-au determinat ca in procesul evaluarii bonelor sa acordam o mare atentie felului in care persoanele selectate pot face fata acestor schimbari. proBona este acea Agentie de bone care si-a adaptat procedura de evaluare si pe investigarea unor aspecte profunde ale felului de a fi al candidatelor pentru postul de bona. In momentul in care candidatele vin la agentie, trebuie sa raspunda unui numar considerabil de intrebari care le solicita descrierea unor comportamente legate de diferite perioade de viata ale copilului si de acoperire a nevoilor lui.
Analiza modului in care candidatele pentru postul de bona raspund, ne permite sa stabilim Capacitatea  unei Bone de a avea aceea flexibilitate necesara pentru a face fata cu succes provocarilor pe care le presupune postul de bona.


Te-ar putea interesa si:


 • Telefon
 • 0760.018.337
 • Nume

  Telefon

  Email

  Personal

  Mesaj


 

Locatia agentiei de bone, proBona