Caut bona, agentie bone

Cauti bona? Ce anume sa ceri de la bona pe care o cauti?

Atunci cand cauti o bona vrei sa te asiguri ca bona respecta tot ce ii ceri, ca se comporta cu copilul asa cum te astepti sa o faca. Grija pe care o porti copilului tau te face sa fi atent(a) la orice gest al bonei si sa incerci permanent sa o indrumi sa interactioneze cu copilul asa cum crezi ca e cel mai bine.

Specialistii spun ca, de cele mai multe ori, atat lipsa implicarii cat si o grija prea mare, o nevoie prea pronuntata de a proceda intr-un anumit fel, oricat de bine intentionat ar fi, priveaza copilul de a experimenta diversitatea emotiilor. Copilul, inca de mic pune bazele adaptabilitatii si capacitatii de a face fata situatiilor cu care se confrunta si de aceea are nevoie sa experimenteze inca din primii ani de viata diversitatea realitatii, cu aspectele placute, dar si mai putin confortabile pentru el la un anumit moment. Insistand doar intr-o anumita directie, imprimand anumite cerinte bonei in privinta comportamentului (sa nu il corecteze, sa nu ii atraga atentia, sa il lase sa faca doar ce vrea, sa nu insiste in anumite momente etc), chiar daca pe moment pot crea un confort copilului, pe termen lung nu il va ajuta sa isi gaseasca echilibrul intr-o lume diversificata. De aceea, atunci cand cauti bona, nu judeca si evalua persoana dupa masura in care ea poate asigura doar senzatia de bine copilului. Cauta o bona care sa ii ofere posibilitatea sa experimenteze un registru mai larg de interactiune, dar echilibrat. Asa bona il poate ajuta sa se dezvolte armonios si sa se adapteze unor contexte diferite.

Cautara bonei potrivite presupune o buna decelare a echilibrului pe care ea poate sa il ofere. Agentia de bone proBona te ajuta cu proceduri de evaluare riguroase care sa iti ofere informatiile de care ai nevoie pentru a lua o decizie buna.


Te-ar putea interesa si:


 • Telefon
 • 0760.018.337
 • Nume

  Telefon

  Email

  Personal

  Mesaj


 

Locatia agentiei de bone, proBona