Caut bona, agentie bone

Cum se comporta bona care respecta copilul

Bona si copilul

Bona care iti respecta copilul...

-se coboara la nivelul copilului;

-il implica in deciziile care il privesc;

-ii explica tot ce se intampla;

-ii cere parerea;

-ii ofera ragazul si spatiul pentru a-i explica de ce se comporta intr-un anumit fel.

postat: 27-11-2013

Urmareste proBona pe Facebook. Aici sunt postate ultimile noutati (profile, articole, servicii, studii, cercetari)

Cum cautam bona potrivita?

La Agentia de bone ProBona punem un accent deosebit pe alegerea persoanelor care au deschidere spre a invata ce inseamna sa acorzi respectul fata de Copil. O persoana care acorda respect copilului este acea persoana care se respecta pe ea insasi.

Bona nu trebuie doar sa se aplece doar asupra copilului, ea trebuie sa se coboare la nivelul lui, astfel incat sa nu-l faca sa se simta mic si neputincios. Ea trebuie sa pastreze contactul vizual cu copilul, sa deschida bratele pentru a-i se arata binevoitoare si deschisa cu el.

O greselea a unui copil nu trebuie sa declanseze furia Bonei. Copilul nu trebuie luat pe sus pentru a fi indepartat de ceva, cu exceptia cand acel lucru ii face rau.

Copilul trebuie privit in ochi, iar cu calm ii trebuie explicate motivele pentru care ar trebui sa plece. Bona va trebui sa aiba rabdarea de a asculta varianta copilului, si apoi sa-i transmita ce simte si ea la randul ei. Discutiile intre Bona si Copil reprezinta un instrument valoros in educatia lui.

O greselea a unui copil nu trebuie sa declanseze furia Bonei. Copilul nu trebuie luat pe sus pentru a fi indepartat de ceva, cu exceptia cand acel lucru ii face rau.

De aceea, la Agentia ProBona, selectia are rolul fundamental. Prezentam doar acele persoane care au abilitatile de oferi copilului Respect.


Te-ar putea interesa si:


 • Telefon
 • 0760.018.337
 • Nume

  Telefon

  Email

  Personal

  Mesaj


 

Locatia agentiei de bone, proBona