Caut bona, agentie bone

Cum cauti bona? Cum vrei sa fie bona pe care o cauti?

La agentia de bone, proBona, cautam bona tinand cont in primul rand de nevoile de dezvoltare si interactiune ale copilului. Cautam bona care sa ii ofere modelul potrivit de raportare la situatiile din jur, in functie de etapa in care el se afla. Copilul inca din primele zile de viata invata sa isi construiasca un tipar despre lucrurile care il inconjoara. Specialistii spun ca acest model mental se perpetueaza de-a lungul intregii vieti. De aceeea, bona care se ocupa de copil trebuie sa fie acea persoana care sa ii ofere un model corect despre lumea inconjuratoare, in primul rand sub aspect emotional.

Cum cauti bona care sa fie persoana potrivita pentru copilul tau?

In primul rand bona pe care o cauti si vrei sa o selectezi trebuie sa fie la randul ei o persoana echilibrata, care stie sa se raporteze constructiv la evenimentele din jur, care stie sa extraga concluziile potrivite din situatiile cu care se confrunta. Aceste lucruri simple pot face diferenta pe termen lung in modul in care copilul se va adapta la situatiile cu care se va confrunta.

Ca bona pe care o cauti, sa fie persoana potrivita, alege o persoana care stie sa zambeasca, care stie sa se bucure de ceea ce o inconjoara, dar careia nu ii este rusine sa planga sau sa se supere atunci cand ceva o deranjeaza. Cauta o bona prudenta, calculata, dar care nu se teme sa isi spuna punctele de vedere sau sa aiba initiativa si sa isi asume unele decizii daca situatia o impune. Cauta o bona care poate sa fie si vesela dar si trista atunci cand are motive. Cauta o bona care a avut parte de bucurii in viata dar si de evenimente mai putin placute si peste care a reusit sa treaca.  O astfel de bona poate sa dezvolte in interactiunea cu copilul o gama larga de emotiii, dar echilibrate, care sa ii permita sa se dezvolte armonios si sa adapteze eficient la cei din jur.

Agentia de bone proBona, te ajuta sa cauti bona potrivita pentru copilul tau. Aplicatiile dezvoltate de agentia de bone proBona pot surprinde caracteristici mult mai profunde ale felului de a fi a bonei pe care o cauti. 


Te-ar putea interesa si:


 • Telefon
 • 0760.018.337
 • Nume

  Telefon

  Email

  Personal

  Mesaj


 

Locatia agentiei de bone, proBona