Caut bona, agentie bone

CRISTINA V. - profil bona

Datele despre candidata, sunt rezultate in urma procesului de evaluare realizat de Agentie

RATING-ul ACORDAT CANDIDATEI

****

 

Date personale

 • 53 de ani;

 • locuieste in zona Titan, Bucuresti.

Pregatire

A absolvit Politehnica,  ulterior si cursuri de engleza si contabilitate.  Are formare in ocupatia de babysitter (bona).

Parcurs profesional

A lucrat ca inginer si contabil, iar din anul 2010 a ales sa fie Bona. Motivele pentru care a renuntat la joburile anterioare au fost restructurari la nivelul personalului si inchiderea firmelor.

Experienta ca bona

A lucrat pe parcursul a 3 ani la doua familii, asigurand pe langa ingrijirea copiilor si menajul casei. Copii de care a avut grija ca bona au avut la momentul respectiv varstele cuprinse intre un an si noua ani. Principiile dupa care s-a ghidat in activiatea sa de Bona au fost respectarea cu stictete a indicatiilor parintilor, accent pe educatia copilului, si pe dezvoltare armonioasa..

Disponibilitate program

 Aproximativ 8-9 ore, luni-vineri, ocazional si week-end-urile

Disponibilitate sarcini

In principal se ocupa de activitati care tin de ingrijirea copilului: pregatitul hranei, menaj, activitati educative,  dar nu exclude si menaj usor acordat familiei.

Disponibilitate zona

Titan, Floreasca, Nicolae Grigorescu, Pantelimon, Obor, Stefan cel Mare, Crangasi

Caracteristici personale

Se descrie ca fiind o persoana optimista, rabdatoare, sincera  si calma. Este atenta la detalii si respecta cu strictele indicatiile parintilor. Este o persoana capabila sa faca fata situatiilor concrete de viata si este determinata in vederea atingerii obiectivelor fixate . Este adepta colaborarilor bazate pe intelegere si reciprocitate; nu ii plac disputele agresive si este capabila sa raspunda satisfacator la solicitarilor celorlalti. Are un fiu student in strainatate, in prezent fiind fara obligatii familiale.

CRISTINA V. este candidata evaluata si recomandata de Agentia de Bone, proBona. Pentru a consulta portofoliul complet al candidatei, trimiteti solicitarea dumneavoastra agentiei de bone, proBona.  Formular de Contact/ 0732.839.541


Te-ar putea interesa si:


 • Telefon
 • 0760.018.337
 • Nume

  Telefon

  Email

  Personal

  Mesaj


 

Locatia agentiei de bone, proBona