Caut bona, agentie bone

IULIA I. - profil bona

Datele despre candidata, sunt rezultate in urma procesului de evaluare realizat de Agentie

RATING-ul ACORDAT CANDIDATEI

****

 

Date personale

 • 45 de ani;

 • locuieste in zona Berceni, Bucuresti.

Pregatire

A absolvit Liceul, ulterior si cateva cursuri de calificare.

Parcurs profesional

A lucrat in domeniul resurselor umane, motivul  plecarii fiind incetarea activitatii firmei. La locul de munca a fost apreciata pentru seriozitatea sa; a dus la bun sfarsit sarcinile trasate; a abordat o atitudine pozitiva.

Experienta ca bona

A lucrat ca Bona timp de un an si jumatate la baieti-gemeni, pe care i-a ingrijit de la varsta de 11 luni.  A fost un adevarat indrumator pentru copii dovedind multa intelegere si deschidere fata de acestia.

Disponibilitate program

 Aproximativ 8-9 ore, luni-vineri.

Disponibilitate sarcini

In principal se ocupa de activitati care tin de ingrijirea copilului: pregatitul hranei, menaj, activitati educative,  dar nu exclude si menaj usor acordat familiei. Este o persoana tipicara si atenta, acordand o mare atentie activitatilor casnice.

Disponibilitate zona

Berceni, Tineretului, Eroii Revolutiei, Aparatorii Patriei, Constantin Brancoveanu, Unirii, Timpuri Noi, Mihai Bravu, Dristor, Universitate, Romana, Victoriei, Aviatiei, Militari (zone accesibile cu Metrou)

Caracteristici personale

Se considera o persoana serioasa, onesta si vesela, calitati care au stat la baza alegerii acestei ocupatii.  Ca si resurse personale si profesionale relevante pe care le poseda se pot enumera: deschidere relationara, prieteneoasa, grijulie, suportiva, orientate spre reguli si proceduri. Nu este fumatoare, avand  o viata echilibrata bazata pe o hrana sanatoasa si respectarea unui program.

IULIA I. este candidata evaluata si recomandata de Agentia de Bone, proBona. Pentru a consulta portofoliul complet al candidatei, trimiteti solicitarea dumneavoastra agentiei de bone, proBona.  Formular de Contact/ 0732.839.541


Te-ar putea interesa si:


 • Telefon
 • 0760.018.337
 • Nume

  Telefon

  Email

  Personal

  Mesaj


 

Locatia agentiei de bone, proBona